PKC wint ook tweede competitiewedstrijd

Korfbal
Korfbal
ROTTERDAM - De korfballers van PKC/Hagero hebben ook de tweede wedstrijd in de Korfbal League winnend afgesloten. Op bezoek bij LDODK in Gorredijk boekten de Papendrechters een moeizame zege op de nummer acht van het afgelopen seizoen: 23-27. Door de zege deelt PKC de koppositie met TOP uit Sassenheim.
Met name de eerste helft verliep stroef voor de regerend titelhouder van de zaalcompetitie. In de beginfase was het LDODK dat het heft in handen nam. Uiteindelijk kon PKC goed bijbenen, maar werd er nog wel met een 15-14 achterstand gerust. Na de thee kwam het initiatief steeds meer bij de bezoekers uit Papendrecht te liggen. Hoewel de marge nooit echt groot werd, gaf PKC de voorsprong die het na rust verkreeg niet meer uit handen.
PKC/Hagero is net als TOP na twee wedstrijden in het bezit van vier punten.