nieuws

ZPB opnieuw onderuit in eigen huis

ZPB
ZPB
ROTTERDAM - De waterpoloërs van ZPB H&L Productions hebben een dag na de thuisnederlaag tegen Widex GZC Donk (9-12) ook het onderspit moeten delven tegen Schuurman BZC. In het eigen Inge de Bruijn Sportfondsenbad ging de formatie van coach Arnold Nonnekes met 7-15 onderuit tegen de bezoekers uit Borculo.
ZPB keek na ruim vijf minuten al tegen een 3-0 achterstand aan. Dentro en Van Heukelum namen nog wel de aansluitingstreffers voor hun rekening, maar zij konden niet voorkomen dat de gasten de eerste periode met een 4-2 voorsprong eindigden. Ook in de tweede periode had ZPB niets in de melk te brokkelen. Van Baarle scoorde nog wel, maar Schuurman BZC kon vrij eenvoudig uitlopen naar een 3-7 ruststand in het eigen voordeel.
In de derde periode namen de bezoekers definitief afstand van de Barendrechters, die enkel via Visser nog scoorden: 4-12. In de vierde periode zorgden Visser, De Ruijter en Van Baarle nog voor de nodige Barendrechtse treffers, maar die waren enkel interessant voor de statistieken.
Door het verlies blijft ZPB H&L Productions zich in de onderste regionen van de eredivisie bevinden met zes punten uit acht gespeelde wedstrijden.