nieuws

Eerst Lullen, Dán Poetsen: Tineke Teeuw - van Santen

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma Wakker@rijnmond.nl iemand die op zoek is naar werk. In de rubriek Eerst Lullen, Dán Poetsen mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen. Deze week: Alexandra van Mourick.
Directeur van een basisschool, dat wil Tineke Teeuwen- van Santen uit Barendrecht graag worden. Daarom heeft ze het afgelopen jaar een opleiding tot Schoolleider van Buiten gevolgd. Deze opleiding bereidt mensen met zeer wisselende managementservaringen op, om binnen het onderwijs als directeur aan de slag te kunnen. Ze hoopt de opleiding eind november af te ronden.
Hiervoor heeft Tineke lange tijd als locatieleider gewerkt bij een groot wijkcentrum in Gouda en als projectleider van een techniekproject. Bij dit project was ze verantwoordelijk voor de techniekgroepen van kinderen uit de bovenbouw in verschillende wijkcentra in Gouda.
En waarom ze graagt werkt in het onderwijs? "De kinderen. Ik vind het belangrijk dat zij een goede mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen."

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Tineke, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via de luisteraars van Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.