nieuws

RTV Rijnmond is 30 jaar en trakteert Jarige Job

ROTTERDAM - Radio Rijnmond bestaat 21 december precies 30 jaar. Om dat te vieren, zamelen radio, tv en rijnmond.nl geld in voor Jarige Job.
Deze Rotterdamse stichting zorgt ervoor dat kinderen met arme ouders in heel Nederland toch een verjaardagscadeau krijgen. Het gaat om zo'n 60.000 kinderen die bijna nooit een leuke verrassing krijgen op hun verjaardag.
Samen met jouw hulp willen we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk verjaardagsboxen komen voor Jarige Job. Die boxen vol presentjes kunnen de ouders aan hun jarige kinderen geven.
Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december hebben we een actieweek bij Radio en TV Rijnmond. Op TV Rijnmond is na het nieuws het speciale programma Jarige Job TV te zien. Radio Rijnmond trekt de hele week met een speciale camper door de regio.
Iedereen kan tijdens deze week doneren, maar we vinden het nog veel leuker als mensen zelf, met het bedrijf, school, vereniging, bandje, club of gewoon alleen, een leuke actie verzinnen om Jarige Job te helpen geld in te zamelen. En natuurlijk helpen wij een handje mee, want de leukste acties komen op radio, tv en internet!
Heb je een idee of wil je meehelpen? Meld je aan op onze speciale webpagina. Je vindt daar ook het laatste nieuws over onze actie voor Jarige Job.