nieuws

Informatie Stichting Jarige Job

RTV Rijnmond en Jarige Job
RTV Rijnmond en Jarige Job
ROTTERDAM - Leuk, een goed doel! Maar wat is Stichting Jarige Job eigenlijk, waarom bestaat die stichting, en hoe kan ik ze bereiken? Alle informatie vind je hier.

Stichting Jarige Job Nederland

Keilestraat 7
3029BP Rotterdam
Telefoon: 010 – 737 03 48
E-mail: info@stichtingjarigejob.nl

Niet iedere verjaardag is een feestje

Want wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Wilt u helpen ieder kind een verdiende verjaardag te geven? Word dan donateur of sponsor. Jarige Job is sinds 2012 landelijk actief.

Ieder kind heeft recht op een verjaardag!

Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat 61.000 kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Omdat nog niemand ervoor zorgt dat ieder kind normaal kan trakteren op school gaat Stichting Jarige Job dat doen
Stichting Jarige Job wil er zeker van zijn dat die ouders ondersteund worden die dat het meest nodig hebben en heeft daarom gekozen voor samenwerking met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren.

Maakt verjaardagen mogelijk

Stichting Jarige Job wil de kloof tussen arme en rijke kinderen zo veel mogelijk dichten en maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen, 4 t/m 12 jaar oud, die hun verjaardag eigenlijk niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is. Sociaal maatschappelijk gezien is het voor deze groep het meest belangrijk om de verjaardag te vieren.

Hoe kan ik steunen?

Voor nog geen 35,- euro per kind maakt Stichting Jarige Job van elke verjaardag een feestdag. U kunt ons helpen door donateur te worden of door Stichting Jarige Job te sponsoren met uw bedrijf.

Donaties in natura?

In plaats van geld ontvangt Jarige Job ook graag artikelen die in de verjaardagsbox thuis horen. Dit moeten in ieder geval nieuwe artikelen zijn. Voor meer informatie kan contact opgenomen met Stichting Jarige Job via info@stichtingjarigejob.nl

Kan ik vrijwilliger worden?

Stichting Jarige Job werkt veel met vrijwilligers en is ook altijd op zoek naar nieuwe aanmeldingen. Een motivatie en CV kan gestuurd worden naar info@stichtingjarigejob.nl