nieuws

Veldwijk: 'Wist dat ik goed bezig was'

ROTTERDAM - Zes keer wist Lars Veldwijk doel te treffen in de tweede periode in de Jupiler League. Het bracht zijn doelpuntentotaal niet alleen op negen, maar ook werd de Excelsior-aanvaller genomineerd voor de Bronzen Stier.
'Ik wist wel dat ik goed bezig was', aldus Veldwijk, die bezig is aan zijn eerste seizoen in Kralingen. 'Ik heb aardig wat doelpunten gemaakt, maar toch kwam de nominatie wel als een verrassing. Ik heb een moeilijke start gehad hier."
Ook onder meer FC Dordrecht-spelers Josimar Lima en Yoëll van Nieff maken kans op de prijs voor beste speler in de tweede periode. Veldwijk, die vorig seizoen uitkwam voor de Schapenkoppen, ziet zijn oude club met de huidige koppositie uitstekend presteren.
'De resultaten van Dordrecht verrassen mij zeker niet', aldus de spits. 'Vorig seizoen deden ze het ook erg goed voor de winterstop. Natuurlijk is het jammer dat ik dat niet mee kan maken, maar hier bij Excelsior gaat het ook goed. Of ze het volhouden? Dat is moeilijk te zeggen, want het blijft de Jupiler League.'