nieuws

Waarom krijgt een specht geen koppijn

Waarom krijgt een specht geen koppijn
Waarom krijgt een specht geen koppijn
ROTTERDAM - Waarom krijgt een specht geen koppijn, Jan Brokken over de boekhandelaar van zijn vader en de Lichter Leven Kalender in Chris Natuurlijk van 30 november.
"Kan een merel dronken worden?", "Waarom krijsen meeuwen zo?" Natuurjournaliste Monica Wesseling geeft antwoord op een paar van de honderd vragen uit haar boek "Waarom krijgt een specht geen koppijn?"
Chris Natuurlijk gaat met schrijver Jan Brokken naar de Boergoensestraat in Rotterdam-Charlois. Daar zat eens boekhandel Blok. een van de grootste boekhandels van Rotterdam. In de jaren tachtig van de vorige eeuw verloederde Charlois snel en ging Blok ten onder. In het boekje Blok, de boekhandelaar van mijn vader, beschrijft Jan Brokken de opkomst en ondergang van deze boekhandel. Zaterdagmiddag 30 november signeert Jan Brokken het boekje Blok, maar natuurlijk ook De Vergelding en andere boeken van zijn hand in boekhandel Het Witte Huys in Rhoon.
Lichter leven. Jacqui en Fons Burger geven in de Lichter Leven Kalender 365 en 1 tips om lichter en leuker te leven. Jacqui Burger vertelt erover in Chris Natuurlijk van 30 novemer.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond