nieuws

Bogers: 'Blijkbaar is alles geven lastig voor ons'

ROTTERDAM - Sparta-trainer Adrie Bogers was na afloop van de met 1-0 verloren wedstrijd op bezoek bij Jong FC Twente teleurgesteld in het optreden van zijn ploeg. Zoals wel vaker dit seizoen werd het gebrek aan strijd en passie de Rotterdammers verweten door de supporters, die voor het eerst zelfs witte zakdoeken tevoorschijn haalden.
'Ik snap dat de supporters heel teleurgesteld en enigszins kwaad zijn. Dat ben ik zelf ook, maar een vertrek is wat mij betreft niet aan de orde. We moeten samen kijken hoe we het beter gaan krijgen. Ik heb daar mijn ideeën over, dus daar ga ik mee aan de slag. Het is wel duidelijk dat het beter moet,' liet Bogers na het duel weten aan RTV Rijnmond.
De coach van Sparta ging na afloop niet op zoek naar excuses. 'Wij hebben geen Maradona's die voor 40.000 man hebben gespeeld, daar heeft iedereen mee te maken. Dit is ons niveau en dus je moet gewoon je best doen en alles geven. Blijkbaar is dat heel lastig voor ons. Je ziet dat het hele elftal niet heeft gebracht wat je hebt afgesproken. In de rust hebben we nog aangegeven dat het anders moet, maar in de tweede helft was er weinig verbetering.'
'We hebben de spelers van tevoren nog gewaarschuwd. Je moet spelen voor wat je waard bent en je gaat er ook vanuit dat strijd altijd aanwezig is. Blijkbaar is dat niet het geval. De ene week is het er wel, maar in andere wedstrijden niet en dan ga je troosteloos ten onder. Dat is een wisselvalligheid die eruit moet, maar daarin hebben wij moeite,' aldus Bogers.