nieuws

Sparta-supporters wachten spelersbus op

Spelersbus
Spelersbus
ROTTERDAM - Ruim dertig supporters van Sparta hebben zaterdagavond de spelersbus opgewacht bij Het Kasteel nadat de Rotterdamse club met 1-0 onderuit ging bij Jong FC Twente. De fans uitten op gelaten wijze hun onvrede over de matige vertoning die het team van trainer Adrie Bogers ten toon spreidde in Enschede.
Algemeen en technisch directeur Wiljan Vloet ging het gesprek aan met de Sparta-supporters die zich bij het stadion hadden verzameld, terwijl de spelers hun auto opzochten. Gescholden werd er niet op de ploeg. Volgens de aanhang spelen de Rotterdammers, met name in de laatste wedstrijden, zonder passie en strijd. Het duel van vorige week tegen Helmond Sport (5-1 overwinning) werd door de fans al aangegrepen om protestacties op te zetten.
De nederlaag van zaterdag betekende voor Sparta de derde verliespartij in vier wedstrijden. Op de ranglijst vindt de Kasteelclub zich terug op een gedeelde tweede plaats met zeven punten achterstand op koploper FC Dordrecht. De Schapenkoppen kunnen dat gat zondagmiddag bij een overwinning op bezoek bij FC Volendam echter vergroten tot tien punten.