nieuws

NU Discussie: Jat u ook weleens iets ter herinnering?

43.3_reedijk-en-medaille
43.3_reedijk-en-medaille
ROTTERDAM - Na het overlijden van Nelson Mandela zijn we overspoeld met allerlei persoonlijke herinneringen; bijvoorbeeld in de categorie 'Ik heb 'm ooit ontmoet'... Politiek commentator Frits Wester heeft ook een mooie herinnering aan Mandela; een stukje steen met stukjes dakpan. Helemaal zelf gepikt uit de cel van Mandela. Er kwamen promt allerlei parodieen op de tweet van Wester, bijvoorbeeld: ik was in het Louvre, en ik heb DIT meegenomen, en dan een foto van het schilderij van Mona Lisa.
Het doet denken aan de zeepjes of badhanddoeken die mensen uit het hotel gejat hebben. Of een bijzonder bierglas meegegrissen van een terras?
Wat heb JIJ als herrinnering 'gestolen' een bijzondere plek, bijvoorbeeld op vakantie?
Er schijnen mensen te zijn die stukjes STEEN van bijzondere gebouwen verzamelen. Of denk aan bierviltjes of suikerzakjes?
Wat gris JIJ, legaal of illegaal, mee vanaf die kroeg of vakantie-adres?
BEL RIJNMOND NU: 010 - 436 44 36/
Chat mee via deze pagina of twitter je bewijsstuk met #RIJNMONDNU:

RIJNMONDNU TWITTERKANAAL:

RIJNMONDNU VIDEOKANAAL: OFFLINE

Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.