nieuws

Christiaan Toering alweer weg bij Hekelingen

ROTTERDAM - Voetbalvereniging Hekelingen neemt per direct afscheid van technisch directeur Christiaan Toering, die heeft besloten op te stappen. De reden van zijn aftreding is vooralsnog onbekend, Toering wil zelf geen commentaar geven.

Voorzitter Ben Rinia kreeg afgelopen weekend een telefoontje uit Ierland. 'Christiaan liet ons weten dat hij er mee wilde stoppen. Dat respecteren wij. Of we een nieuwe technisch directeur zoeken? Nee, dat was iets wat Christiaan bij zijn aanstelling zelf wilde. Voor eigen promotie.'

Grote spelers

De zondagvierdeklasser stelde Toering vorige maand aan voor het technische beleid van de club, die enkele dagen eerder zijn voltallige selectie van 24 man kwijtraakte. De spelersgroep stapte op, nadat het bestuur trainer René Milot op non-actief had gezet.
Rinia en Toering zouden vervolgens hebben laten weten enkele grote spelers naar Hekelingen te halen, dat momenteel in de onderste regionen van de competitie bivakkeert.

Ledenvergadering

Het opstappen van Toering heeft ook gevolgen voor de Algemene Ledenvergadering, die van december naar januari of februari 2014 wordt verplaatst. Leden van Hekelingen kwamen deze week in opstand tegen het bestuur, nadat deze niet inging op het verzoek om een ALV te organiseren.