nieuws

Wat kan jij doen om onze actie te steunen en daardoor stichting Jarige Job?

RTV Rijnmond en Jarige Job
RTV Rijnmond en Jarige Job
ROTTERDAM - RTV Rijnmond is volgende week jarig! Op 21 december worden we 30! En ja, wie jarig is trakteert toch? Maar wij trakteren kinderen die zelf niet kunnen trakteren als ze jarig zijn.
In Nederland wonen ruim 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren! Dit omdat er thuis te weinig geld voor is. Op hun verjaardag krijgen ze geen cadeautje en kunnen ze niet trakteren op school. Sommige kinderen melden zich hierdoor zelfs ziek. Stichting Jarige Job heeft daar een oplossing voor: kinderen krijgen een verjaardagsbox met alles erin om een mooie verjaardag te kunnen vieren.
En RTV Rijnmond vindt ook dat ieder kind een verjaardag verdient. De hele volgende week zetten wij ons in voor de Stichting Jarige Job. En we hebben jou daarbij nodig! Je kan natuurlijk geld doneren. Maar je kunt ook bedenken hoe jij op een slimme manier geld kan ophalen…. alleen of met je bedrijf, sportclub of band! De Wat Willen We Weten staat daarom ook in teken van deze actie:

Wat kan jij doen om onze actie te steunen en daardoor Stichting Jarige Job?

Laat het ons weten in de uitzending van zaterdag 14 december! Bel met 010-4364436 of kom langs in de Centrale Bibliotheek, waar je ook je donatie kwijt kan in de collectebus.


Een ding kan je natuurlijk altijd doen en dat is geld storten op de rekening van Jarige Job: en dat is rekening nr: 108 748 227 t.n.v. stichting Jarige Job in Rotterdam onder vermelding van Rijnmond 30.

Volg deze actie op Twitter met #allesvoorjob.