nieuws

Fusion wint bloedstollend spannende wedstrijd

Fusion
Fusion
ROTTERDAM - Arbo Rotterdam/Fusion heeft zaterdagavond op spectaculaire wijze gewonnen van Prins/VCV. De ploeg van trainer Elvira Groenhuijzen had uiteindelijk vijf sets nodig om de directe concurrent over de knie te leggen: 3-2. Door de overwinning lopen de Rotterdammers een punt in op de volleyballers uit Veenendaal.
Fusion keek na twee sets tegen een 2-0 voorsprong aan, maar gemakkelijk werd die score niet bereikt: 25-23 en 27-25. De derde en vierde set waren dan ook een prooi voor het strijdende VCV, dat deze met respectievelijk 22-25 en 18-25 in de wacht sleepte. Lang leek het erop dat ook de vijfde en tevens beslissende set in het voordeel van de bezoekers werd beslist, maar uiteindelijk trok de thuisploeg daarin aan het langste eind: 16-14.
Door de nipte zege houdt Fusion twee punten over aan het duel. Het profiteert wel van de 3-0 nederlaag van Zaanstad bij SSS en stijgt daardoor naar de zevende plaats in de eredivisie. De achterstand op Prins/VCV - dat een plek hoger is te vinden - bedraagt nu nog twee punten.