nieuws

Jarige Job: geslaagde uitzending uit Schiedam

Winterland
Winterland
ROTTERDAM - Afgelopen vrijdag gingen we goed van start in Dordrecht, maar vandaag was het echt feest in Schiedam. We hebben flink veel ingezameld voor Stichting Jarige Job.
RTV Rijnmond werd goed ontvangen door Winterland Schiedam en door de collega's van Look TV/Radio. Het was een mooie én lucratieve samenwerking. Winterland ging al goed van start door 160 toegangstickets beschikbaar te stellen voor jarige kinderen.
Burgemeester Lamers hielp Jarige Job door op het stadskantoor te collecteren. LA the Voices greep ook een collectebus en trok zingend de Schiedamse binnenstad in. Bovendien doneerden ze 20 pakketten met cd's en meet-and-greet-tickets voor hun kerstshow.
Louis de Spartabakker schonk een volledige dagopbrengst aan Stichting Jarige Job. Ook uit Vlaardingen kwam hulp uit de culinaire hoek: snackbar Tante Suus doneert deze week per verkochte kroket 50 cent. Ook bekostigde de krokettenkoninging een verjaardagspakket ter waarde van 35 euro.
Basisschool De Peperklip kwam een verrassingsdoos brengen, met een geheimzinnige inhoud. Prachtige zelfgemaakte dozen kwamen ook van BSO Katja en Komkids. Bovendien gaven ze respectievelijk 150 en 300 euro aan Jarige Job.
Helemaal uit Brabant werden we gebeld door Thermae Son. 600 euro doneerden zij aan Jarige Job. Ook aan de slingers werd gedacht: belster Ellen schonk twaalf bananendozen vol. Een erg ongewoon verhaal kwam van Danny de Graaf. 'Ik heb geen vriendin meer, dus ik hoef nu niet meer te shoppen.' De vrijgezel bekostigde daarom drie verjaardagspakketten.
Totaal werd er in Schiedam 814,35 euro aan munt- en briefgeld opgehaald.