nieuws

Manu en Van Deelen mogen weg

Elvis-Manu
Elvis-Manu
ROTTERDAM - Elvis Manu en Jordy van Deelen komen in de winterstop in aanmerking voor verhuur. De aanvaller en de verdediger zitten de laatste weken niet bij de wedstrijdselectie van Feyenoord en mogen tijdelijk weg.
Volgens technisch directeur Martin van Geel is er de laatste maanden al regelmatig geinformeerd of deze spelers gehuurd konden worden. Manu en Van Deelen werden vorig seizoen nog verhuurd aan Excelsior, maar keerden dit seizoen terug. Manu begon met een langdurige schorsing na zijn rode kaart in de laatste competitiewedstrijd van het vorige seizoen. De aanvaller kwam tot enkele invalbeurten.
Van Deelen speelde in de tweede competitiewedstrijd tegen FC Twente in de basis na blessureleed bij Daryl Janmaat. Na een rode kaart en de daarbij behorende schorsing heeft Van Deelen geen kans meer gekregen van Ronald Koeman.
Feyenoord wil begin januari de jeugdspelers Rick Karsdorp en Rodney Lopes Cabral meenemen naar het trainingskamp naar Marbella. Sekou Cisse en Harmeet Singh mogen in de winterstop uitkijken naar een nieuwe werkgever. De twee zijn al eerder op een zijspoor beland in de Kuip.