nieuws

Froger: Een gloednieuwe fiets, geweldig

ROTTERDAM - Zanger René Froger hielp maandag mee bij Unilever in Rotterdam om kerstpakketten in te pakken voor de klanten van de Voedselbank.
De Amsterdamse zanger zet zich al jaren in voor de Voedselbank, maar kent ook Stichting Jarige Job. "Kinderen kunnen er niks aan doen dat papa en mama geen geld hebben. Zij zijn dan ook de reden dat mijn vrouw en ik gekozen hebben voor de Voedselbank als een goed doel waar wij ons voor inzetten."
Periode overbruggen
Bij Unilever werden 5.500 kerstpakketten ingepakt. In de week tussen Kerst en Oud & Nieuw krijgen de klanten van de voedselbank geen producten. Het kerstpakket van het bedrijf in Rotterdam-Zuid moet helpen die tijd te overbruggen.
Nieuwe fiets
De gezinnen die zijn ingeschreven bij de Voedselbank krijgen als de kinderen jarig zijn een verjaardagsbox. René Froger weet zijn twaalfde verjaardag nog goed: "Mijn ouders hadden het niet breed en toen kreeg ik een nieuwe fiets. Onbeschrijflijk. Ik wilde er niet mee buiten fietsen, want dan werden de banden vies en ook zeker niet in de regen."