nieuws

Opbrengst actie Jarige Job: 352.611,79 euro!

ROTTERDAM - Gulle regiogenoten hebben in totaal 352.611,79 euro gedoneerd aan de RTV Rijnmond-actie voor Stichting Jarige Job. Dat bedrag stond vrijdagmiddag op de teller tijdens de slotuitzending van de 'Alles voor Job'- actieweek.
Van het ingezamelde geld kunnen meer dan tienduizend verjaardagspakketten voor kinderen worden gekocht. Die pakketten worden aan ouders gegeven die onder de armoedegrens leven.
In zo'n verjaardagspakket zitten cadeaus, traktaties, slingers, siroop, ingrediënten voor taart; alle zaken die ze nodig hebben voor een leuke verjaardag van hun kind.

'Ongelofelijk bedrag'

Het resultaat overtreft de stoutste verwachtingen van Jarige Job-presentator Dave van der Wal. "We zouden natuurlijk blij zijn geweest met ieder bedrag, maar dit is ongelofelijk. Iedereen ontzettend bedankt!"
De grootste gift kwam van de Rabobank Rotterdam. De bank gaf een cheque van 3 ton. Maar ook tal van andere bedrijven, scholen en burgers uit de hele regio leverden forse bijdragen.

Speciale uitzendingen

Veel mensen hebben gedoneerd tijdens de speciale uitzendingen van Radio Rijnmond. De afgelopen week stond de Radio Rijnmond-camper in Dordrecht, Oud-Beijerland, Spijkenisse, Capelle en Rotterdam.
Onze actie is voorbij, maar donaties voor Jarige Job blijven uiteraard welkom.