nieuws

Veel onduidelijkheid over moord Berkel en Rodenrijs

ROTTERDAM - Er is nog veel onduidelijkheid over de moord op de 44-jarige man uit Berkel en Rodenrijs. Volgens de politie werd de man woensdagavond ‘koelbloedig vermoord’.
“Op dit moment houden we rekening met alle mogelijke scenario’s”, vertelt politiewoordvoerder Roland Ekkers. “Maar het is niet ondenkbaar dat dit een gerichte actie is geweest. We onderzoeken meerdere mogelijkheden.”
De 44-jarige man werd woensdagavond neergeschoten toen hij zijn honden uitliet aan de Dokkummerstraat. Volgens buurtbewoners werd hij van korte afstand vier maal beschoten. Vrijdag wordt er sectie op zijn lichaam verricht.
Volgens getuigen vluchtte de schutter in de richting van de Oostmeerlaan. Hij droeg volgens getuigen donkere kleding en een donkere capuchon. Er is niemand aangehouden.
Donderdag werd bekend dat het slachtoffer als afdelingshoofd werkte bij een GGZ-instelling in Noord-Holland. Hij was verantwoordelijk voor de administratie en boekhouding van het bedrijf. De instelling maakt op dit moment een reorganisatie door.