nieuws

Politie krijgt 6 tips over doodgeschoten man in Berkel

opsporing-verzocht
opsporing-verzocht
ROTTERDAM - De politie heeft tijdens en na een aflevering van televisieprogramma Opsporing Verzocht zes tips binnengekregen over de doodgeschoten GGZ-afdelingsleider in Berkel en Rodenrijs. Het is nog onduidelijk of de tips bruikbare informatie bevatten.
Een politiewoordvoerster wilde woensdag alleen kwijt dat de nieuwe informatie wordt onderzocht. De politie tast tot dusver in het duister.
Zo is onduidelijk of de man werd doodgeschoten tijdens een beroving, of dat sprake was van een afrekening. Hoewel getuigen spraken over een enkele schutter, durft de politie niet uit te sluiten dat er meerdere daders zijn.
Sectie op het lichaam van de man heeft vrijdag uitgewezen dat hij met meerdere schoten is gedood. Volgens getuigen werd de 44-jarige GGZ-medewerker van korte afstand doodgeschoten bij het uitlaten van zijn honden aan de Dokkummerstraat.
Het slachtoffer werkte onder meer als hockeycoach bij de lokale jeugdclub. Ook was hij directeur personeelszaken van GGZ InGeest in Amsterdam. Hij woonde in Berkel en Rodenrijs.