nieuws

'Madonna op dinnerdate in Rotterdam'

ROTTERDAM - Zangeres Madonna heeft woensdagavond bij het Japanse restaurant Ono op de Kop van Zuid in Rotterdam een dinnerdate gehad met de Rotterdamse danser Timor Steffens. Ze zou met de Rotterdammer een relatie hebben.

"Pas toen ze lachte en ik het spleetje tussen haar tanden zag, wist ik zeker dat het Madonna was," vertelt medewerkster Eileen van Ono. De medewerkster was die avond door haar baas 'gewaarschuwd' voor de komst van beroemdheden, maar had vantevoren geen idee om wie het zou gaan. "We hadden een tafeltje achter in de zaak vrijgehouden, zodat ze wat privacy zouden hebben."

'Flinke tip'

Volgens de medewerkster kwam Madonna binnen met een dikke jas en capuchon op, die ze pas aan tafel af deed."Ze ging vervolgens met haar rug naar de muur zitten, waardoor andere gasten haar niet goed konden zien. Niemand heeft verder door gehad dat het Madonna was."
De medewerkster heeft geen foto's gemaakt. 'Ik heb het wel snel aan mijn collega's verteld, maar verder gaan we er discreet mee om natuurlijk." Wel wil ze nog kwijt dat Madonna een heleboel gerechten van de kaart bestelde, maar lang niet alles op kon. En dat er een flinke tip werd achtergelaten. "Hoeveel precies, dat gaat niemand wat aan."

Geruchten

De geruchten dat de 26-jarige danser Timor een relatie zou hebben met de 55-jarige Madonna gaan al langer. Ze vierden ook samen met Madonna's kinderen haar verjaardag in Gstaad, zo is te zien op foto's van Madonna op haar Instagram-account.
De manager van Timor Steffens spreekt de geruchten tegen en zegt dat het om een vriendschap gaat. De medewerkster van Ono wil niet meer kwijt dan "dat ze een heel gezellige avond hebben gehad.."Waar Madonna verblijft in Rotterdam is onbekend.