nieuws

Rijnmond Nu zoekt Remi!

ROTTERDAM - MAAS theater en dans en RTV Rijnmond zijn op zoek naar dé ultieme Remi! Deze hoofdpersoon, uit het beroemde en ontroerende verhaal 'Alleen op de wereld', staat bekend als een doorzetter, een moedig en heldhaftig kind met een sterk en open karakter.
En iemand die tegenslagen weet te overwinnen. Ken of ben jij dit moedige kind die ondanks wat andere mensen vinden gewoon elke dag jouw lievelingsschoenen aandoet, of ben jij die dappere jongen die elke week naar ballet gaat ongeacht wat je klasgenoten er van vinden?
Ken je iemand die aan deze beschrijving voldoet en is diegene 12 jaar of jonger? Geef hem of haar dan op! Mail uiterlijk 17 januari naar info@MAAStd.nl of alleenopdewereld@rijnmond.nl en omschrijf waarom dit kind dé ultieme Remi is!
De uiteindelijke winnaar krijgt een VIP-arrangement, inclusief vier gratis kaarten voor de première van Alleen op de wereld op zondagmiddag 19 januari in de Rotterdamse Schouwburg én je slaapt als een echt VIP in het 5 sterren hotel van Rotterdam, de Manhattan Rotterdam.
Hoorspel
MAAS Theater en Dans doet een hele hoop rondom de theatervoorstellingen. Zo hebben ze een kleine hoorspelversie gemaakt die kinderen helemaal zelf kunnen naspelen. Wat je daar voor nodig hebt aan geluiden en tekst staat in het kindertijdschrift Boekie Boekie!
Als voorbeeld van hoe een hoorspel kan klinken zijn de acteurs van MAAS eerst maar eens zelf aan de slag gegaan. Het hoorspel 'Wie biedt er meer' is opgenomen in de studio van Rijnmond, door de MAAS acteurs van 'Alleen op de Wereld': Romana Vrede, Maud Dolsma, ImkeSmit, José zeg (Goseee) Montoya en Jurriën Remkes.