WEERBERICHT

Het weer van vandaag: wisselend bewolkt met kans op een bui

| Foto:
| Foto:
Het is maandag wisselend bewolkt met verspreid een regen-, hagel- of natte sneeuwbui en kans op een klap onweer. In de loop van de middag blijft het droog met meer zon. Met een middagtemperatuur van 8 graden blijft het koud.
Er staat een matige en aan zee soms vrij krachtige westenwind. In de avond en de nacht is er weinig bewolking en wordt het koud met landinwaarts lichte vorst. De temperatuur daalt naar 2 graden aan zee en -2 graden in de regio Molenlanden. De westen- en aan zee noordwestenwind waait zwak en aan zee matig.
Dinsdag zijn er flinke zonnige perioden met landinwaarts vorming van enkele stapelwolken en het blijft droog. Bij een matige noordwestenwind wordt het in de middag 9 graden.

Vooruitzichten

De komende dagen zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog. De middagtemperatuur loopt langzaam op en op zaterdag wordt het dan 12 graden. De nachten verlopen koud met landinwaarts lichte vorst (aan de grond).

Gemiddelde temperatuur

Tussen 10 en 21 april bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 13,8 graden en de minimumtemperatuur 4,2 graden. Er valt gemiddeld 12,0 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl