SPORT

Meer dan de helft van de Feyenoordsupporters ziet af van restitutie seizoenskaart

Marcos Senesi (links)  in het Full Support Uitshirt van Feyenoord
Marcos Senesi (links) in het Full Support Uitshirt van Feyenoord © VK-Sportphoto
Seizoenkaarthouders van Feyenoord kunnen sinds drie weken aan de club doorgeven of zij hun geld terug willen, of niet. Feyenoord laat maandagochtend weten dat meer dan de helft van de seizoenskaarthouders heeft aangegeven geen restitutie te willen ontvangen.
Mochten alle supporters om compensatie vragen, zou dit de voetbalclub 15 miljoen euro kosten. Feyenoord verwacht nu dat het minimaal de helft van het totaalbedrag niet hoeft terug te betalen aan supporters.
Feyenoord deed de oproep drie weken geleden, vanwege de grote gevolgen die de coronamaatregelen hebben op de financiële situatie van de club. Op 23 maart jl. zijn alle seizoenkaarthouders geïnformeerd met diverse mogelijkheden om Feyenoord te steunen. De club laat weten tevreden te zijn over het verloop van de tegemoetkomingscampagne.
Supporters die volledig afzien van tegemoetkoming, ontvangen als dank hiervoor het ‘Full Support Uitshirt 2021-2022’. Feyenoord speelde zondag voor het eerst in dat tenue en won uit bij FC Utrecht met 2-1.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl