JVB in live uit Lloyd

Het zijn letterlijk en figuurlijk oude rotten in de grote boze wereld van de rock 'n roll, de leden van de Jan Visser band, zegmaar JVB uit Schiedam en omgeving. JVB presenteert in februari 2014 de derde CD, de eerste Engelstalige. Het is een lekkere Amerikaans georiënteerde plaat geworden boordevol Americana-met-een-bite!

JVB bracht eerder al twee albums uit. De debuut-cd BEET! (2002, geproduceerd door Dany Lademacher van ondermeer The Wild Romance) en STEENGOED (geproduceerd door Emile den Tex). Op zaterdag 22 februari presenteert Jan Visser en kornuiten het gloednieuwe album, getiteld Jealous Heart, in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen.

In Live uit Lloyd hoor je alles over JVB en de totstandkoming van het nieuwe album. De zeskoppige band speelt vijf songs van de nieuwe plaat en hoopt dat er snel veel gespeeld kan worden binnen en buiten de regio. Aan de plaat zal het niet liggen, die klinkt als een klok.

Jan Visser – zang en akoestische gitaar, Rob Struik – drums, Kees Kalkman – keys, backing vocals, Hansch v.d. Velden - sologitaar, Koos Vorstenbos – bas, Marcel Rozenberg – gitaar, backing vocals.

Meer over dit onderwerp:
liveuitlloyd
Deel dit artikel: