INSTAGRAM

Levensgrote videoclip voor Songfestival geprojecteerd op World Port Center

Zo gaat de #SWINGALONG-projectie op het World Port Center er uit zien
Zo gaat de #SWINGALONG-projectie op het World Port Center er uit zien © #SWINGALONG
Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival 2021 lanceren de gemeente en Rotterdam Partners de campagne #SWINGALONG. Daarvoor wordt een levensgrote videoclip van een dansje van 17 tot 23 mei geprojecteerd op het World Port Center naast de Erasmusbrug. Het doel van de campagne is om iedereen wereldwijd te laten dansen met de filmpjes daarvan te delen op sociale media.
In de videoclip wordt iedereen uitgenodigd om zelf mee te doen met de dance-challenge en een eigen versie online te delen. Dat kan via Instagram en Facebook.
In de week rond het Eurovisie Songfestival wordt een selectie van deze filmpjes met dansende mensen geprojecteerd op het World Port Center. Een livestream van de projectie wordt gedeeld op de website van de campagne.
Het doel van de campagne is om iedereen wereldwijd te betrekken bij het Eurovisie Songfestival. Juist omdat het feest nu anders zal zijn dan voorgaande jaren wordt er extra ingezet op verbinding met de stad. Op die manier kan iedereen, ondanks reis- en coronabeperkingen, toch meedoen in de stad.
De campagne loopt van 13 april tot 6 juni via Instagram, YouTube, Facebook en TikTok. De #SWINGALONG videoclip zal ook worden getoond op andere plaatsen in Rotterdam, zoals de metro, de Floating Farm en BlueCity

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl