Podcast Feyenoord: Over nieuw scoutingsteam en mooie bekerfinales uit het verleden

In een nieuwe podcast over Feyenoord spreken Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Ruud van Os over het Feyenoord-loze weekend, nu de club niet uitkomt in de bekerfinale. Vitesse en Ajax staan zondag in de Kuip tegenover elkaar en de uitkomst van die wedstrijd is cruciaal voor het restant van het seizoen voor Feyenoord. Als Vitesse de beker wint lijkt Feyenoord al veroordeeld tot de play-offs om Europees voetbal.

De mannen halen herinneringen op aan eerdere finales waarin Feyenoord wel in actie kwam. Feyenoord toonde zich de laatste jaren cupfighter. In 2016 en 2018 wonnen de Rotterdammers de beker en vorig seizoen stond Feyenoord in de finale tegen FC Utrecht. Deze werd door corona nooit gespeeld. Ook spreken ze over de ontwikkelingen bij de afdeling scouting, het ontbreken van een oefenwedstrijd in deze week en het gevaar dat lonkt als Feyenoord de komende jaren beetje bij beetje verder weg zou zakken.

Verder gaan de heren ook in op de transfergeruchten. Volgens Spaanse media zou de Argentijn Marco Senesi in de belangstelling staan van het Barcelona van trainer Ronald Koeman.

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!

Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl

Meer over dit onderwerp:
FEYENOORD PODCAST RIJNMOND SPORT SPORT VOETBAL
Deel dit artikel: