Het weer van vandaag: eerst zon, vanmiddag een enkele bui

Vandaag begint de dag met zonnige perioden, vanmiddag is er meer bewolking en valt er ook verspreid een enkele bui met kans op onweer. Het wordt 13 graden aan zee en 15 graden in het oosten van de regio.

Er waait slechts een zwakke tot aan zee matige wind uit richtingen tussen noord en noordoost. Aan het begin van de avond neemt de kans op een bui snel af. De nacht verloopt droog met brede opklaringen en er bestaat kans op een mistbank. Het koelt af naar 4 tot 6 graden en waaien doet het nauwelijks.

Morgen zijn er perioden met zon en vormen zich enkele stapelwolken. Het blijft droog en er staat nauwelijks wind. Met een temperatuur van 13 graden aan zee en 16 graden in het oosten van de regio is het de zachtste dag van de hele week.

Vooruitzichten

Vanaf woensdag wordt met een noordelijke stroming koude lucht voor de tijd van het jaar aangevoerd. Er is geregeld zon en de eerste dagen bestaat er een kleine kans op een lokaal lichte bui. De middagtemperatuur daalt naar 10 of 11 graden.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 21 en 30 april bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 16,2 graden en de minimumtemperatuur 6,3 graden. Er valt gemiddeld 16,0 mm neerslag.

Meer over dit onderwerp:
WEERBERICHT WEER NIEUWS
Deel dit artikel: