Sparta wint ook niet bij hekkensluiter Achilles '29

Sparta is er niet in geslaagd om de uitwedstrijd bij Achilles '29 te winnen. De ploeg van de geplaagde trainer Gert Kruys bleef bij de hekkensluiter van de Jupiler League teleurstellend steken op een 1-1 gelijkspel. Robbert Olijfveld, die zijn debuut maakte als basisspeler, maakte het enige Rotterdamse doelpunt.

Dat deed de aanvaller na een uur spelen op aangeven van Donovan Slijngard. In de eerste 45 minuten gebeurde er weinig noemenswaardigs in Groesbeek. Beide ploegen kregen één kans. Olijfveld miste toen nog in kansrijke positie en Levi Boean was er voor Achilles '29 dichtbij.

Na de 0-1 in de tweede helft leek er niets aan de hand voor de Rotterdamse ploeg, maar dik tien minuten voor tijd ging het toch fout. Migiel Zeller maakte de gelijkmaker na een hoekschop. In de slotfase slaagde Sparta er niet in om alsnog drie punten over te houden aan het duel.

Door het gelijke spel is het elftal van Kruys weer een plaats gezakt. Sparta staat veertiende in de eerste divisie met 43 punten uit 32 wedstrijden. In 2014 boekten de Rotterdammers pas één overwinning, uit bij Jong PSV.

Deel dit artikel: