Fraser: 'Als Feyenoord het niet doet, slaat ADO toe'

Feyenoord gaat binnenkort met Willem van Hanegem om tafel om te bespreken in welke rol 'De Kromme' terugkeert in de Kuip. Henk Fraser, die Van Hanegem als trainer meemaakte, kan zich niet voorstellen dat ze er niet uitkomen. "Maar als Feyenoord het niet doet, gaan wij met ADO wel toeslaan," aldus de huidige trainer van de Hagenaren in FC Rijnmond.

"Dan gaan wij Willem wel vragen. Absoluut, als adviseur. Ik ben een beginnend trainer en ik denk ook nog steeds dat de spelers op kijken tegen dit soort mensen," vervolgt de oud-Feyenoorder, die met ADO Den Haag indruk maakt in de afgelopen maanden en inmiddels tiende staat in de eredivisie.

De oefenmeester kijkt uiteraard nog altijd met veel interesse naar zijn oude club Feyenoord. Komende zondag speelt de Rotterdamse ploeg de topper tegen PSV en de vraag is wie trainer Ronald Koeman achterin opstelt nu Joris Mathijsen weer volledig fit is. "Ik zou Bruno Martins Indi opstellen, Mathijsen niet en Terence Kongolo wel," zegt Fraser, die vol lof is over laatstgenoemde. "Een jongen die kwaliteiten heeft en coachbaar is. Wij wilden hem ook naar ADO halen, maar dat kwam niet rond."

Deel dit artikel: