Excelsior contracteert Daryl van Mieghem

Excelsior heeft Daryl van Mieghem gecontracteerd. De 24-jarige linkerspits komt over van Telstar en speelde in het verleden ook bij Heracles Almelo en FC Utrecht. De geboren Amsterdammer ondertekent na een medische keuring een contract voor twee seizoenen op Woudestein.

‘Dit is een mooie vervolgstap in mijn carrière,’ zegt Van Mieghem. ‘Dit is een club met ambitie. Excelsior speelt in de top van de Jupiler League en gaat voor promotie naar de eredivisie. Vorige maand ben ik door de club benaderd en heb ik een gesprek gehad met Ferry de Haan. Daar sprak ambitie en vertrouwen uit.'

Met Telstar eindigde Van Mieghem dit seizoen slechts als vijftiende in de Jupiler League, vlak boven Sparta. In 29 wedstrijden scoorde hij acht doelpunten voor de Noord-Hollanders.

Excelsior is druk bezig om de selectie voor komend seizoen op orde te krijgen. Maandag verlengde Daan Blij nog zijn contract, eerder al legden de Rotterdammers Adil Auassar, Rick Kruys, Jurgen Mattheij, Jordan Botaka, Jordy Deckers, Kevin van Diermen en Kevin Vermeulen langer vast.

Deel dit artikel: