nieuws

Van Hooijdonk stopt als coach beloften Feyenoord

vanhooijdonk
vanhooijdonk
ROTTERDAM - Pierre van Hooijdonk stopt aan het eind van dit seizoen als coach van Jong Feyenoord/Excelsior. De voormalig Feyenoord-spits geeft aan dat hij het te druk heeft met andere werkzaamheden om een officiële functie te vervullen bij Feyenoord.
Voor Van Hooijdonk was het zijn eerste jaar als coach van Jong Feyenoord/Excelsior. Samen met Patrick Lodewijks leidde hij het team naar het kampioenschap in de beloftencompetitie B. In een dubbele ontmoeting met Jong Vitesse/AGOVV, kampioen in divisie A, strijdt de ploeg om het algemeen beloftenkampioenschap.
De oud-international zegt wel nauw betrokken te blijven bij de club. Zo zal hij met enige regelmaat blijven overleggen met de technische leiding van Feyenoord. "Dat doe ik graag en Martin van Geel heeft aangegeven me op deze wijze graag dicht bij de club te houden", zegt Van Hooijdonk op de website van Feyenoord.
Van Hooijdonk gaf eerder aan dat hij nog niet precies weet waar zijn toekomst ligt in het voetbal. Zo twijfelt hij tussen een rol als trainer op het veld of een meer bestuurlijke functie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl