Vlaardingse zanger laat Giel Beelen op rug tatoeëren

De Vlaardingse zanger André Pronk heeft maandagavond bij Tattoo Bob op Katendrecht een forse tatoeage met het gezicht van de bekende diskjockey Giel Beelen op zijn rug laten tatoeëren.
Het hoofd van Beelen kwam naast een tatoeage van Henkjan Smits, die Pronk al een paar jaar geleden op zijn rug liet zetten.

Smits belandde op zijn rug, nadat hij Pronk een aantal malen had afgekraakt. “Daarmee heeft hij bijgedragen aan mijn succes”, vertelt de zanger. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Giel Beelen. “Ik ben daar elke vrijdagavond te horen in zijn freakshow en dan vertel ik vijf moppen. Toen ik hoorde dat hij 190 uur radio ging maken, dacht ik: als ik nu een tatoeage van hem naast die van Smits laat zetten, is dat echt een waardering voor hem. Ik ben echt trots op hem.

Bij Tattoo Bob zocht Pronk een mooie foto uit van Beelen. Vervolgens waren ze daar ruim twee uur bezig met de tatoeage. Omdat het zo’n bijzondere gelegenheid is, werd deze door het Katendrechtse bedrijf aan hem geschonken.

In de nacht van maandag op dinsdag heeft Pronk samen met de mensen van Tattoo Bob een bezoek gebracht aan Beelen. “Ik weet zeker dat hij het waanzinnig vindt”, verzekert Pronk.

Deel dit artikel: