UPDATE: Twee doden bij ongeluk op N497 Hellevoetsluis

Bij een ongeluk op de parallelweg van de N497 bij Hellevoetsluis zijn vrijdagmiddag een 23-jarige vrouw en een 29-jarige man om het leven gekomen. De voetgangers uit Polen werden even voor half twee geschept door een personenauto.

De vrouw was op slag dood bij het ongeval op de Haringvlietweg. Het mannelijke slachtoffer, een 29-jarige man met eveneens de Poolse nationaliteit, is met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

De automobiliste, een 49-jarige vrouw uit Rockanje, tikte na de aanrijding nog een fietsster aan. De fietsster uit Wageningen liep daarbij een zwaar gekneusde enkel op. Ze mocht na behandeling door de ambulance naar haar vakantiehuisje in Hellevoetsluis vertrekken.

Na de aanrijding belandde de vrouw uit Rockanje met haar auto in de sloot. Ze verkeerde volgens de politie in shocktoestand.

Vanwege het ongeluk en het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval is de N497 vanaf de N57 in beide richtingen geruime tijd afgesloten geweest.

Foto's: MediaTV

Deel dit artikel: