Hollywood Music Hall Rotterdam dicht

De Hollywood Music Hall (HMH) in Rotterdam moet de deuren sluiten. De directie heeft volgens medewerkers het faillissement aangevraagd voor de discotheek die bekend staat om haar themafeesten.

Medewerkers van de HMH, die anoniem willen blijven, laten aan RTV Rijnmond weten dat zij zaterdag te horen hebben gekregen dat het einde oefening is voor het partycentrum.

Eigenaar en directeur Fred Diaz was afgelopen dagen niet bereikbaar voor commentaar. Wel liet hij dinsdagavond van zich horen op de website van de HMH: ''Na 17 jaren lang een mega succesvol bedrijf te hebben gehad en meerdere malen uitgeroepen te zijn tot populairste uitgaanscentrum van Nederland, is het voor de onderneming financieel niet meer te dragen om verder te gaan in de huidige vorm''.

Nieuw concept

Volgens Diaz gaat het om een voorlopige sluiting en wordt er gewerkt aan een nieuw concept. ''Na de zomer zal er meer duidelijkheid zijn in welke vorm dit zal zijn'', schrijft de eigenaar.

Opmerkelijk is dat tot woensdagochtend 11.30 uur op de website van de HMH nog altijd kaartjes werden aangeboden voor bijvoorbeeld Bubbling Beats komende vrijdag 25 juli. Kaarten kostten 12,50 euro en ook coin tickets voor drankmuntjes waren nog voor 100 euro te koop. Wat er gebeurt met de mensen die tot woensdagochtend tickets hebben gekocht, is onbekend.

 

Deel dit artikel: