Hersenkraak-ontsnappingspel hit onder toeristen

Via breinbrekers en hersenkraak-puzzels de ontsnappingssleutel vinden om getweeën of met de groep in een benauwd kamertje de uitgang te vinden is dé exit-hit onder toeristen over de hele wereld.

Sinds website Trip Advisor het escapisme-spel als nummer 1 activiteit ook in rotterdam kwalificeerde loopt het storm bij het Exit-Game-bedrijf van de Dordtse compagnons Renee van Horssen en Erik de Seijn aan de Rotterdamse Oostmaaslaan nummer 37.

Een schemerige kamer is volgepropt met door henzelf bedachte puzzels en opdrachten, waarmee, binnen het uur, letterlijk de sleutel kan worden gevonden voor de uiteindelijke ontsnappings-oplossing.

Een zenuwachtig muziekje op de achtergrond voert de spanning extra op.

Zo'n kleine duizend buitenlanders hebben de afgelopen weken hun spelletjes-IQ plus snelheid van handelen al laten testen inmiddels.

Authentieke autochtone Rotterdammers vinden de weg naar the Exit-Game nog maar mondjesmaat.

Geld of andere prijsnoteringzooi valt er niet mee te verdienen

Eeuwige roem is slechts wat rest voor een puzzelgek gezelschap of knobbelduo dat elkaar graag claustrofobisch op de proef stelt.....

Met 70 euro huur per uur voor de raadselachtige puzzelkamer is het enerverende gezelschapsspel misschien wel wat aan de prijs.

Jack Kerklaan belt even bij Exit-Game voor u aan, maar moet wel 3 Slovenen en een Noor in de riddle-room voor laten gaan......

Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel: