nieuws

Wout Holverda: 'Ereduel vol hoogtepunten'

ROTTERDAM - Voormalig Spartaan Wout Holverda heeft dinsdag met volle teugen genoten van een ereduel dat voor hem werd georganiseerd. De opbrengst van de wedstrijd tussen Sparta Legends en Lucky Ajax ging naar de stichting Alzheimer Nederland. Holverda lijdt aan die ziekte.

Op het complex van Rijnsburgse Boys trad Lucky Ajax aan met spelers als Edwin van der Sar, Frank de Boer, Bryan Roy en Rob Witschge. Bij Sparta speelden onder meer Jos van Eck, Danny Schenkel, Sieme Zijm en Evgeniy Levchenko mee.
Het duel eindigde in 4-2 voor Lucky Ajax. Wamberto scoorde drie keer voor de Amsterdammers. Voor Sparta Legends maakten David Loggie en Wout Holverda een treffer. De eregast miste ook nog een strafschop, maar dat mocht de pret niet drukken. "Het was een fantastische avond. Ik had met Van der Sar afgesproken dat ik die strafschop zou missen en mijn doelpunt erna zat er met mijn verkeerde rechterbeen goed in", zei Holverda na afloop met een knipoog.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!