Feyenoord wint geheim oefenduel met Volendam

Manu
Manu
ROTTERDAM - Feyenoord heeft het 'geheime' oefenduel met FC Volendam met 2-0 gewonnen. Op Varkenoord opende Elvis Manu na 25 minuten de score vanaf de strafschopstip na een overtreding op Ruben Schaken.
In de tweede helft gebeurde er een lange tijd niets, totdat Wesley Verhoek, ingevallen als rechtsback voor Wilkshire, mee naar voren kwam en een prima voorzet gaf op Jens Toornstra. Bij de tweede paal kon de middenvelder vrij binnenkoppen en luisterde zo zijn officieuze debuut in de basis op met een doelpunt.
Doelman Erwin Mulder bleef vanwege knieklachten, opgelopen in het duel met FC Twente, de gehele wedstrijd aan de kant. Kenneth Vermeer keepte het volledige duel en maakte zo zijn eerste minuten in het Feyenoordshirt. Trainer Fred Rutten gunde ook enkele jonge talenten wat speeltijd.
25' Manu 1-0 (penalty)
71' Toornstra 2-0
Opstelling Feyenoord: Vermeer; Wilkshire ('63 Verhoek), Woudenberg ('79 James), Mathijsen (46' Van der Pijl), Nelom; Immers ('63 Dammers), Toornstra; Schaken (46' Achahbar), Kazim, Te Vrede (74' Ulusoy), Manu