WEERBERICHT

Het weer van vandaag: perioden met zon en het wordt koud

| Foto:
| Foto:
Vandaag zijn er perioden met zon en vormen zich landinwaarts ook stapelwolken. Het blijft overal droog. De temperatuur komt niet hoger uit dan een koude 10 of 11 graden en dat is echt koud voor deze fase van april. De noordenwind neemt toe en wordt matig van kracht.
Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. Landinwaarts koelt het af naar iets boven het vriespunt met lichte vorst aan de grond.
Vrijdag is een mooie dag met veel zon en vorming van enkele stapelwolken. Het blijft verder droog en het wordt 11 graden aan zee en 13 graden landinwaarts. Er waait een matige noordenwind.

Vooruitzichten

In het weekend en begin volgende week zijn er perioden met zon en blijft het droog. In de middag wordt het 11 tot 13 graden en daarmee blijft de temperatuur onder het gemiddelde. De nachten verlopen koud met kans op lichte vorst aan de grond.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 21 en 30 april bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 16,2 graden en de minimumtemperatuur 6,3 graden. Er valt gemiddeld 16,0 mm neerslag.