Janieck Devy in Live uit Lloyd

De carrière van singer/songwriter en acteur Janieck Devy [Janick van de Polder] begon toen hij als 10-jarig jongetje Nederland vertederde met zijn vertolking van Pluk in de verfilming "Pluk van de Petteflet". Janieck (20) speelde na “Pluk” rollen in films en tv-series als “Kruistocht In Spijkerbroek”, “My Queen Karo”, “Van Speyk”, “Villa Neuzenroode”, en “Grijpstra en de Gier”. Tijdens het lange wachten op de filmset leerde hij zichzelf gitaar spelen en schreef hij melodieën en teksten. In 2012 kwamen demo’s van Janieck’s liedjes terecht bij producers Rowin Schumm en Tjaart Venema van SBV Music die graag een plaat met hem wilden maken.

Janieck' s debuutalbum heet “Survival Guide” en bevat 11 meeslepende tracks. Het album werd in juli 2014 gereleased, tegelijk met zijn nieuwe single “Better Man”. Met die single en album hoopt Janieck nog meer mensen te trekken naar één van zijn optredens. Want uiteindelijk is dát waar het om draait: samen genieten van de muziek.

In Live uit Lloyd speelde Janieck Devy op akoestisch gitaar met Jesse Evers op bas, Jorin Evers op drums en Bram Capel op electrische gitaar.

Meer over dit onderwerp:
liveuitlloyd
Deel dit artikel: