Vier de vrijheid met Rijnmond: luister en kijk op 5 mei naar Radio Freedom

Radio Rijnmond is op woensdag 5 mei voor één keer omgedoopt tot Radio Freedom. We vieren de vrijheid en doen dat vanaf 13:00 uur met een 10 uur durende live uitzending vanaf hét icoon van Rotterdam: de Euromast.

Tot 23:00 uur gaan onze presentatoren Ruud de Boer, Reint Jan Potze en Erik Lemmers het gesprek aan met bekende en onbekende regiogenoten: wat betekent vrijheid voor hen?

Naast de vele mooie gesprekken is er ook live muziek en vrolijkheid. Zo komen Sabrina Starke, Davina Michelle en Tino Martin op bezoek, Sander de Kramer zal de uitzending vanuit Spanje opvrolijken, Jordy Dijkshoorn schuift aan en Diederik Gommers is ook van de partij.

Hoofdredacteur Alex Beishuizen van Rijnmond is opgetogen over de samenwerking: "Ik ben blij dat we met Radio Rijnmond een feestelijk alternatief voor het Bevrijdingsfestival kunnen bieden en ook nog eens vanaf zo'n mooie plek. Uiteraard gaat er niets boven een echt festival, dus wat ons betreft blijft Radio Freedom een eenmalig, maar onvergetelijk evenement."

Radio Freedom is niet alleen te horen, maar ook te zien: we gaan eveneens 10 uur lang live op TV Rijnmond en via een stream op rijnmond.nl. Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei, Rotterdam Festivals, de gemeente Rotterdam. Provinciaal Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en JMR.

Meer over dit onderwerp:
ROTTERDAM EUROMAST NIEUWS
Deel dit artikel: