Stefano Keizers en Victoria Koblenko helpen en verrassen Rotterdamse restauranthouders met aflossing schulden

Daan en Mirjam Kint hebben een aangename verrassing gekregen. De voormalige eigenaren van het restaurant Roos Marijn in Rotterdam-Vreewijk, dat vorig jaar aan het begin van de coronacrisis failliet ging, kregen zondag via het SBS6-programma 'Deze Quiz is voor Jou' meer dan 30 duizend euro. Dat geld is gewonnen door cabaretier Stefano Keizers en actrice Victoria Koblenko.

Met een smoes werd Mirjam naar vriendin Carolien gebracht. Daar werd zij op de televisie verrast door presentatrice Linda de Mol, die het geldbedrag bekend maakte. Mirjam wist helemaal van niks: "Ik ken Keizers en Koblenko niet. Zij speelden het televisieprogramma voor ons. Ik heb hen nog nooit ontmoet."

Na het faillissement van het restaurant hielden Daan en Mirjam een flinke schuld over. Met die ruim 30 duizend euro kan een gedeelte van de schulden worden betaald. "We zijn er nog lang niet, maar dit scheelt een slok op een borrel", zegt Mirjam.

Ondertussen gaat het met Daan en Mirjam 'op zich' goed. Ze zijn allebei weer aan het werk. Daan is treinmachinist geworden en Mirjam werkt in de zorg.

Meer over dit onderwerp:
CORONACRISIS ROTTERDAM NIEUWS OPMERKELIJK
Deel dit artikel: