SPARTA

Sparta-fans moedigen buiten Het Kasteel spelers aan met sfeeractie

Spelers van Sparta begroeten de fans na afloop van FC Utrecht-thuis. De supporters verrasten de spelers met een sfeeractie
Spelers van Sparta begroeten de fans na afloop van FC Utrecht-thuis. De supporters verrasten de spelers met een sfeeractie © Orange Pictures - Hans van der Valk
Ondanks dat Sparta nog niet zeker is van de play-offs om Europees voetbal, kregen de spelers van de Kasteelclub na afloop van het thuisduel met FC Utrecht (0-0) een verrassing van de supporters. Buiten de poorten van het stadion staken Sparta-fans vuurwerk af en zongen zij liedjes voor de spelers.
In een hoek van het stadion, ter hoogte van de Kasteeltribune en de Bok de Korver Tribune, vierden de spelers en supporters van Sparta feest. Als bedankje gooide een aantal spelers van de selectie het wedstrijdshirt naar de fans, die achter de hekken stonden.
Met nog één duel in de eredivisie te gaan heeft Sparta nog alles in eigen hand om de play-offs voor Europees voetbal te halen. Als de mannen van trainer Henk Fraser komende zondag Heracles Almelo en Fortuna Sittard onder zich weten te houden, dan strijdt Sparta met Feyenoord, FC Utrecht en FC Groningen mee om één ticket in de voorronde van de Conference League.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl