NIEUWS

Het weer van vandaag: kans op een bui

Het weer van vrijdag 14 mei
Het weer van vrijdag 14 mei © Rijnmond
Vandaag is er af en toe zon en vanmiddag bestaat er kans op een regenbui. Het wordt 14 graden aan zee en nog 17 graden in het uiterste oosten van de regio. De wind waait zwak tot hooguit matig en komt uit richtingen tussen west en noord. Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden met opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. Het koelt af naar 7 of 8 graden en er staat amper wind.
Morgen heeft de bewolking de overhand en in de middag valt er vanuit het zuidwesten buiige regen. Het wordt hooguit 14 graden en daarmee is het vrij koel voor mei. Er staat een tot matig aantrekkende zuidwestenwind.

Vooruitzichten

De komende dagen blijft het wisselvallig met af en toe zon en dagelijks buien met kans op onweer en hagel. Met een middagtemperatuur van slechts 14 graden is het vrij koel. Uitzicht op standvastig en warm lenteweer is er voorlopig nog niet.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 11 en 20 mei bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 17,7 graden en de minimumtemperatuur 7,7 graden. Er valt gemiddeld 17,6 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl