Het weer van vandaag: meer zon met 15 graden

Vandaag is het wisselend bewolkt en bestaat er landinwaarts nog kans op een bui. In de loop van de middag zijn er mooie zonnige perioden en blijft het droog. Het wordt maximaal 15 graden en er staat een matige westenwind.

Vanavond schijnt eerst de zon, vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. Het koelt af naar een graad of 8. De wind waait zwak tot aan zee matig en komt uit het zuidwesten.

Morgen is er af en toe zon en moet rekening worden gehouden met buien en bestaat er kans op onweer. De zuidwestenwind ruimt naar het westen tot noordwesten en het wordt 14 graden.

Vooruitzichten

Donderdag is het aardig weer met zonnige perioden, in de loop van de dag neemt de bewolking vanuit het zuidwesten wel toe. Vanaf vrijdag herpakt het wisselvallige weer zich weer met slechts af en toe zon en geregeld buien. Ook staat er vooral op vrijdag een krachtige zuidwestenwind en bestaat er kans op zware windstoten. Het blijft aanhoudend koel voor de tijd van het jaar.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 11 en 20 mei bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 17,7 graden en de minimumtemperatuur 7,7 graden. Er valt gemiddeld 17,6 mm neerslag.

Meer over dit onderwerp:
NIEUWS
Deel dit artikel: