EUROVISIE SONGFESTIVAL 2021

Orgel Joke over haar moment of fame bij het Eurovisie Songfestival: 'Heel bijzonder'

Orgel Joke achter haar orgel
Orgel Joke achter haar orgel © Rijnmond
Joke Meijer uit Vlaardingen, die bij het grote publiek beter bekend is als Orgel Joke, noemt het 'heel bijzonder' dat ze te zien was in een kort fragment tijdens het Eurovisie Songfestival.
Joke was dinsdagavond in een fragment van slechts drie seconden te zien, waarin ze de tune van het songfestival speelt. Op haar Instagrampagina, die ze samen met haar zoon beheert, is het nummer dat ze instuurde te zien en te horen.
De 72-jarige Vlaardingse werd door de organisatie benaderd om een video in te sturen met de tune van het Songfestival. "De organisatie liet toen weten dat ze zouden proberen om het erin te krijgen. Voordat het begon hoorde ik dat ik te zien zou zijn."

Reacties social media

Na het fragment werd Joke overspoeld met reacties: "Ik heb heel veel reacties ontvangen. Ze vonden het allemaal leuk."
Niet alleen haar trouwe volgers reageerden op Joke's moment of fame, ook veel nieuwe mensen zagen het en schreven een reactie, vertelt Joke. "Maar of ik heel veel nieuwe volgers heb gekregen op Instagram weet ik eerlijk gezegd niet. Daar heb ik nog niet naar gekeken."

Muzikale ambities

Als haar gevraagd wordt of ze zelf ook mee zou willen doen aan het internationale liedjesfestijn, moet ze lachen. "Nee, ik word daar veel te nerveus van. Laat mij maar heerlijk thuis spelen."