Verdachten mishandeling nu ongeblurd getoond

Omdat de verdachten van een ernstige mishandeling in Rotterdam-Oosterflank vermoedelijk minderjarig zijn, werden vorige week in Bureau Rijnmond geblurde beelden van vijftien van hen online getoond. Mede dankzij het tonen van die beelden weet de politie inmiddels de identiteit van veertien verdachten.

Zes verdachten die vorige week nog geblurd in Bureau Rijnmond te zien waren, maar zich nog niet hebben gemeld, laten we nu volledig herkenbaar zien.

Bovendien zijn er beelden van twee nieuwe verdachten. Hun gezichten worden nu nog geblurd. Als zij zich niet bij de politie melden, dan worden ze mogelijk in een volgende uitzending van Bureau Rijnmond ongeblurd getoond.

Drie jongens uit Amersfoort arriveren op maandag 12 april rond zes uur ’s avonds op treinstation Rotterdam-Alexander. Ze hebben een ontmoeting met jongens waarmee ze online ruzie hebben.

Als ze uitstappen blijkt een groep van zo’n twintig man hen op te wachten. Het trio vlucht richting metrostation Oosterflank en vervolgens naar het Berlagepad. Daar weet één van hen te ontkomen. De andere twee worden mishandeld. Eén raakt lichtgewond, maar de andere wordt neergestoken, met bijna fatale gevolgen.

Als u één van de verdachten herkent vermeldt dan het nummer dat bij zijn afbeelding wordt getoond. Verder is de politie nog op zoek naar getuigen. Ook roept de politie mensen op eventuele camerabeelden van het incident met haar te delen.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer over dit onderwerp:
BUREAU RIJNMOND BURIJ15 ROTTERDAM 112 MISDAAD
Deel dit artikel: