nieuws

‘Make it happen’ nieuwe slogan Rotterdam

ROTTERDAM - Rotterdam heeft een nieuwe slogan: ‘Make it happen’. Deze moet de stad Rotterdam internationaal op de kaart gaan zetten. De nieuwe slogan is maandagochtend bekend gemaakt in Rotterdam Centraal.
Tot nu toe was de Rotterdamse slogan 'World Port, World City'. De nieuwe slogan werd maandag onthuld door burgemeester Ahmed Aboutaleb, directeur Allard Castelein van het Havenbedrijf, collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr van de Erasmus Universiteit en directeur Ros Voskuilen van Rotterdam Partners, de organisatie die economie van de havenstad promoot. Het is voor de eerste keer dat de gemeente, de universiteit en het havenbedrijf gezamenlijk dezelfde slogan gaan voeren.
De achterliggende gedachte achter de slogan is volgens de gemeente: “Rotterdam is een stad van pioniers, van mensen die grenzen verleggen, op een no-nonsens manier. Waar het ontstaat, van de grond komt en waar het gebeurt.”
De slogan 'Make it happen' is overigens niet helemaal origineel. Eerder werd deze al gebruikt voor een speciale actie van Tena Lady. Opmerkelijk is dat deze ook is bedacht door een Rotterdams bureau.
— Havenbedrijf R'dam (@HavenRotterdam)
Rotterdam heeft er 1 jaar over gedaan om tot een nieuwe slogan te komen: 'Make it Happen'. Briljante vondst...http://t.co/T5Pr9RDFZf #onzin
— Jan Rotmans (@janrotmans)
Nieuwe slogan Rotterdam hetzelfde als nieuwe actie van Tena Lady. Allebei: Make it Happen! Daar is over nagedacht. http://t.co/3oVuLO1bYZ
— Ruud van der Velden (@RuudvdVelden010)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl