Verdachte misdrijf Kralingen stapt zelf naar politie

De politie heeft maandagmorgen de verdachte van de moord in Rotterdam-Kralingen aangehouden. De 38-jarige broer van het slachtoffer meldde zich zelf bij de Amsterdamse politie. Hij wordt ervan verdacht dat hij het slachtoffer met messteken heeft omgebracht.

De politie kreeg zondag direct tips over de man die sinds zaterdag werd gezocht. Via Twitter, de websitie Poltie.nl en andere media werden de naam en foto van de verdachte verspreid.

Bijeenkomst
De broer en zus woonden bij elkaar in de woning aan de Oudedijk. Het 43-jarige slachtoffer was directeur Maatschappij van de zogeheten BAR-gemeenten. Dat zijn Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Maandagmorgen om 09.00 uur was er een bijeenkomst waarop het personeel geïnformeerd werd over haar dood.

Afspraak
De vrouw werd zaterdag levenloos aangetroffen in haar huis. Ze werd gevonden door een bekende. Die was naar de woning gegaan toen de vrouw niet was komen opdagen op een afspraak.

De politie vermoedde zaterdag dat de verdachte van de steekpartij nog in het huis was. Daarom werd een arrestatieteam ingezet om het pand te doorzoeken. Er werd toen geen verdachte aangetroffen.

Deel dit artikel: