Rirarillen bij Rhinoreddings- actie van Henk van Dillen

Het was flink rirarillen voor de Alblasserdamse Rhino-redder Henk van Dillen bij z'n vertrek en Erasmusbrug-beklimming richting de bedreigde neushoorn en flapoor in Singapore, plompverloor.

Gegrepen door het noodlot van deze uitstervende diersoorten in diverse Aziatische natuurparken, pedaleeert van Dillen in z'n eentje op 12.000 kilometer weg onder het rubber van zijn zelf opgeknapte tweedehands fiets.

En dat alles voor het speciale Wereld Natuur Fonds Zuid-oost Azieproject en in een 6-tal maanden tijd, hoe vindt u zo iets?

Als het meezit voert de goede-doelenreis van de 27 jarige wild weldoenende financial controller bij het alternatieve organisatiebureau Worm, 'n hopelijk zonder veel tegenslag langs Duitsland, Roemenie, Turkije, Iran, Oezbekistan, India, Thailand naar z'n verre zuid-oostelijke eindbestemming.

Vanuit z'n woonplaats Alblasserdam voer ie met de Waterbus eerst nog even naar z'n werkplek, waarna ie op de de Willemskade door z'n lieftallige vriendin, vrienden en Worm-collega's uit- en natuurlijk onbeperkt succes toe werd gewoven bij de lastige Erasmusbrugbeklimming richting z'n hopelijk niet fatale Aziatische einder.......

Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel: