STEEKPARTIJ

Twee verdachten opgepakt na doodsteken 17-jarige jongen

De gedenkplek voor de 17-jarige jongen die omkwam bij de steekpartij
De gedenkplek voor de 17-jarige jongen die omkwam bij de steekpartij © JBMedia
De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de steekpartij in de Meester Arendstraat in Rotterdam. Daarbij kwam een 17-jarige jongen om het leven, zijn moeder raakte gewond aan haar arm. De aangehouden verdachten zijn een 19-jarige man uit Zoetermeer en een minderjarig meisje uit Rotterdam.
Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident. De politie kan nog niets zeggen over de rol van de twee verdachten. Ze zijn woensdag aangehouden. De politie heeft een team van twintig rechercheurs op het onderzoek gezet.
Buurtbewoners zagen na de fatale steekpartij drie jongeren hard wegrennen. De politie heeft inmiddels de moeder van het slachtoffer gehoord, maar kan geen mededelingen doen over de inhoud van die gesprekken. De politie gaat niet uit van een familiedrama.
Lees meer:
In de buurt is geschokt gereageerd op de dood van de 17-jarige jongen. Bij de woning is een gedenkplek ingericht, waar buurtbewoners zich verzamelen om de jongen te herdenken.
Lees meer:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!